пятница, 30 октября 2015 г.

Скандал: Як Аваков та Чеботар “наживаются” на корупції, – сповідь співробітника МВС (відео)

Скандал: Як Аваков та Чеботар “наживаются” на корупції, – сповідь співробітника МВС (відео)



До редакції "Дорожнього контролю" звернувся співробітник центрального апарату МВС з проханням розмістити інформацію про корупційні дії керівництва міністерства.
Зокрема, йдеться про незаконні дії міністраАрсена Авакова, його екс-заступника Сергія Чеботаря. Достовірність цієї інформації "Дорожньому контролю" підтвердили і інші джерела в правоохоронних органах.
Так, за словами співробітника апарату МВС, старший офіцерський склад змушений був платити гроші Чеботарю.
"У середньому кожен місяць завозять 30 000 $ з кожного регіонального УВС з усієї України, а якщо не завозять їх просто люструють, – говорить міліціонер.
"Окреме джерело збагачення для Чеботаря і Авакова це Державна міграційна служба. Цю службу очолює ставленик Чеботаря – Радутний С.І. Цей персонаж обклав всю службу такими поборами, що люди, які працюють в цій службі, вже називають день здачі каси "чорною п’ятницею", адже щоп’ятниці всі несуть гроші своєму покровителю, а він, у свою чергу, передає своєму патрону Чеботарю по $ 500 тис на місяць ", – вказується в повідомленні.
"Саме всі ці схеми і побори Чеботаря намагалися задокументувати співробітники СБУ разом зі співробітниками ГПУ при ще колишньому начальнику ГПУ Яремі. Але, дізнавшись про це, Аваков дав команду своїм підрозділам зібрати весь наявний компромат на Ярему, що б можна було торгуватися. Мабуть, у нього це добре вийшло, так як Ярема в результаті пішов з посади ", – каже працівник МВС.
"Ярема передав ці справи новому керівництву ГПУ. Ось тому, в той час, як під Чеботарем і Аваковим захиталися службові крісла, вони випустили всіх джинів з пляшок. Я маю на увазі публічні арешти силовиків. Але найцікавіше те, що абсолютно всіх фігурантів справ, побічно або на пряму пов’язують з Віталієм Яремою ", – зазначено в листі.
"Ви можете переконатися в цьому самостійно – зробіть вибірку з усіх новин про Бочковського, Сіренка і Жука, і скрізь буде прив’язка до Яреми. Мабуть, Ярема не зовсім зручний Авакову і його команді, раз так активно вони почали "травити" своїх що б чужі боялися! Хоча, у тих «чужих» інформації вистачає з головою і причому офіційно отриманої, в результаті тих же обшуків в МВС. Я точно знаю, що в робочому кабінеті Чеботаря було знайдено золото, більше мільйона у валюті, схеми поборів з усією міліції України ".
 
"До жаху обурює той факт, що Президент України теж про це знає, але чомусь мовчить. Невже Турчинов (який кум Чеботаря) зміг переконати Президента в зворотному ?! Страшно, страшно від того, що на майдані гинули люди, зараз наші хлопці гинуть на сході країни, а ми повинні виконувати злочинні накази Авакова і Чеботаря. Точка кипіння скоро підійде до своєї критичної позначки ".
"Мабуть, це відчуває і Аваков, адже саме він підписав рапорт Чеботарю на виїзд до Австрії, для того що б останній вивіз до ручної поклажі «чесно зароблене» бабло і надійно заховав на рахунках в Європі, для майбутніх будиночків у Лісниках та й у самій Європі! Адже, після Австрії, Чеботарю чомусь захотілося полетіти до Фінляндії, а потім за підробленими документами вилетіти в Прибалтику, на чому й погорів ".
"Але найбільше обурює те, що навіть у цій ситуації Аваков і Чеботар викрутилися і негласно заявили, що Чеботар їздив купувати зброю для наших батальйонів. Дуже дивно і незрозуміло виглядає вся ця ситуація – цілий заступник міністра внутрішніх справ з «величезним досвідом розвідувальної роботи» брав участь у цілком таємній спецоперації по купівлі зброї за готівку, які звичайно ж йому видала держава / благодійні діячі ".
"Зверніть увагу, як тільки виходить в ЗМІ черговий компромат про керівництво МВС, в Україні відразу щось відбувається, щоб відвернути увагу людей від корупціонера Чеботаря і Авакова: то у нас величезні пожежі під Чорнобилем і керівники МВС доблесно рапортують як вони перемогли цю стихію ; то у нас затримання злочинців, які нібито пограбували АЗС (ні відео, ні свідків, а є 3 версії того, що відбувається – Аваков, Геращенко, Паскал) ".
"І цьому вірять як Президент України так і його оточення, адже як може обманювати людина, яка стала «жертвою» журналістських переслідувань і «не має жодного відношення» ні до будинку в Лісниках ні до золота в сейфі!

"Розчарований у майбутньому України до кінця, шкода майбутнє наших дітей, шкода тих колег, які вже постраждали і ще постраждають від цих політичних ігор, адже в нашій країні вже« ні »законодавчої, виконавчої та судової влади, у нас є тільки« влада » Фейсбука, яка вирішує хто винен, а хто ні, і міністром Фейсбуку України призначений пан Аваков ", – резюмував співробітник МВС.
korupciya.com

Теги статьи: Сергей ЧеботарьЧеботарь СергейАваков

Комментариев нет:

Отправить комментарий